Dienstenwijzer(s)

De Wet op het Financieel Toezicht (Wft) stelt aan een Assurantiekantoor een aantal eisen.

Een van deze eisen is dat kantoren op voorhand kunnen aangeven wat zij doen en hoe zij dat doen. Kortom de werkwijze van het kantoor moet helder zijn voor u als relatie.

U vindt onderstaand een 2-tal dienstenwijzers. Een voor de particulier en een voor de zakelijke markt. Klik op de dienstenwijzer die voor u van toepassing is en u krijgt een printversie van de betreffende dienstenwijzer.

Privacy

Keulers Kuijpers Verzekeringen & Hypotheken heeft als kernactiviteit het adviseren over en het bemiddelen in financiële diensten en producten. Bij deze dienstverlening aan klanten verwerken we een veelheid van persoonsgegevens. Keulers Kuijpers respecteert uw privacy en is ervoor verantwoordelijk om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen.

We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten u heeft ten aanzien van uw eigen gegevens. In ons privacystatement informeren we u hierover. Heeft u over dit privacystatement vragen? Neem dan gerust contact met ons op.