Welkom bij Keulers Kuijpers Verzekeringen & Hypotheken

Op 1 april 2004 werd de vof Keulers Kuijpers Assurantiën & Makelaardij opgericht. In 2015 werd de naam gewijzigd in Keulers Kuijpers Verzekeringen & Hypotheken, om hiermee de hoofdactiviteiten van ons kantoor beter te benadrukken. Keulers Kuijpers Verzekeringen & Hypotheken is eigendom van Harold Keulers en Harry Kuijpers. Ons kantoor is gelegen aan het Brandenburgerplein 5a te Maastricht.

Routebeschrijving

Keulers Kuijpers Verzekeringen & Hypotheken is een jong en dynamisch kantoor met meer dan 30 jaren ervaring. Onze eerste ervaring op het gebied van verzekeren en hypotheekbemiddeling dateert dan ook al van februari 1984

Het doel van ons kantoor is:

Een brede maar vooral persoonlijke dienstverlening op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Ons kantoor richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Daarnaast kunnen wij u ondersteuning bieden bij de aan- en/of verkoop van uw woning of appartement. Ons kantoor beschikt hiervoor over een gediplomeerd makelaar en erkende hypotheekadviseurs.

Persoonlijke benadering met een op maat gesneden advies is ons belangrijkste handelskenmerk. Omdat wij, bewust, een klein en compact bedrijf zijn, kunt u zich verzekerd weten van een uiterst persoonlijke benadering. Door de samenwerking met een groot aantal verzekeraars en banken kunnen wij u een onafhankelijk advies leveren dat voldoet aan uw persoonlijke wensen.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 043-3437079 of per email: info@keulerskuijpers.nl. In noodgevallen kunt u bellen met: 06-22160810.

Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut Financiëledienstverlening en Autoriteit Financiële Markten en beschikken over een dienstenwijzer en dienstverleningsdocument.